“Bakkie doen?” bij de VVD Den Helder

De VVD afdeling Den Helder gaat koffie drinken met de inwoners om zo de partij echt open te stellen voor alle liberalen in Den Helder.

De afdeling is omgevormd tot een lokaal netwerk en zoekt de samenwerking met andere lokale netwerken uit de regio. Maar we zijn er nog lang niet. U bent van essentieel belang om onze netwerkpartij tot een succes te maken.

Wij zijn een netwerkpartij, een partij die discussie niet schuwt en graag in gesprek gaat met iedereen die Den Helder beter wil maken. Daarom start in april 2016 onze nieuwe permanente campagne: Bakkie doen? Geen lid? Geen enkel probleem, iedereen hoort volgens de VVD mee te kunnen praten over een beter Den Helder.

‘Een bakkie doen’ is een oer-Hollandse uitdrukking om even bij te praten of van gedachten te wisselen maar ook om te vragen hoe het nu echt met je gaat. Dat is belangrijk, wij willen weten wat Den Helder bezighoudt. De ideale manier om met elkaar in gesprek te komen en te blijven!

We zullen in de toekomst zichtbaar aanwezig zijn op markten, bijeenkomsten en tijdens evenementen, maar zullen ook individuele gespreken met u aangaan. U kunt hier de fractieleden voor uitnodigen. U bent meer dan welkom tijdens de reguliere fractievergaderingen, maar we komen ook graag een keer bij u thuis langs. Ook voor werkbezoeken aan bedrijven en instellingen staan we open. Wil u ons graag iets vertellen of laten zien? Vertel het ons onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Uiteraard mag u ook wat anders drinken, die keuze laten we als echte liberalen natuurlijk gewoon aan uzelf over.

Kijk op onze website www.vvddenhelder.nl om te zien waar u ons kunt aantreffen of maak direct een afspraak via: kees@vvddenhelder.nl of bel met Kees Visser 06-42204060 voor een afspraak.

De fractie van de VVD Den Helder bestaat zelf ook uit betrokken buurtbewoners die begaan zijn met hun directe omgeving. De kracht van ons lokale netwerk, met lokale mensen, biedt de mogelijkheid om zaken die Den Helder aangaan ook onder het voetlicht te brengen van de regio, de provincie, het Rijk of zelfs het Europees Parlement.