Den Helder blijft goed, wordt beter.

De VVD wil zorgen dat Den Helder niet alleen een stukje beter wordt, maar vooral gewoon goed blijft. Want laten we eerlijk zijn: niet alles is perfect, maar we wonen wel op een prachtige plek. Waar best wel veel goed geregeld is. Waar het fijn wonen is. Waar je kinderen naar een goede school gaan. Waar je als je ziek wordt, deskundige en liefdevolle zorg krijgt. En waar je ’s avonds veilig je hond kan uitlaten. Daar mogen we best een beetje trots op zijn.

Wat goed gaat, willen we graag zo houden. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Daar moeten we met z’n allen iedere dag hard voor werken.

Waar wij trots op zijn en wat wij graag willen dat goed blijft:

  • Onze goed bereikbare en schone stranden, recreatie aan de kust, onze duinen en de dijk.
  • De stedelijke vernieuwing, o.a. van onze binnenstad en van het Loopuytpark.
  • De vele evenementen, sportclubs en culturele voorzieningen.

Dingen die niet goed gaan, die moeten we gewoon verbeteren. Dat verdienen de inwoners van Den Helder. Wat wij beter willen maken:

  • Méér woningen! Voor senioren, voor starters en voor de doorstroming op de woningmarkt.
  • De afwikkeling van het verkeer naar en van Texel en de haven.
  • De handhaving van overlast die inwoners ervaren door bijv. verkeer en vervuiling.

Als VVD gaan wij niet langs de kant staan roepen dat alles slecht is. Liever zorgen wij dat wat goed is ook goed blijft. Nemen wij verantwoordelijkheid als er problemen moeten worden opgelost. Zodat iedereen veilig en vrij zijn/haar leven kan leiden. Zodat de dingen die goed gaan in een buurt, wijk of de gemeente, goed blijven. En dat de dingen die beter kunnen, ook echt beter worden. Want: Den Helder blijft goed, wordt beter.